Політика

Lexus Куліча «пішов» недорого

У нинішній декларації за 2015 рік голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча вказано, що він власник двох легкових автомобілів – BMW 740, Toyota Prado і одного виробу ВАЗу – має ВАЗ 2121 «Нива».
А в минулорічній декларації пана Куліча, окрім вищеназваного набору транспорту, був ще й Lexus GX 460 з двигуном солідного об’єму 4,6 л.
Тобто Валерій Куліч вже не власник своєї «перлини колекції». А як же інакше – це ж був найдорожчий автомобіль серед задекларованих. Якщо, звісно, ВАЗ 2121 «Нива» не являє собою якусь дуже унікальну коштовну колекційну модель.
Lexus GX 460 на вторинному ринку коштує нині близько 40 тисяч доларів. Водночас у графі декларації пана Куліча «дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна» вказано в розмірі всього лише 280 тисяч гривень (вчетверо менше).
У деклараціях голови Чернігівської ОДА наявність повітряних суден поки що не вказано. Проглянути їх (декларації) можна на офіційному сайті Чернігівської ОДА.

Втім, можливо, позбуватися позашляховиків Lexus – це просто тренд останніх років? Раніше в Чернігові казали, що Владислав Атрошенко (а нині він – Чернігівський міський голова) теж позбувся Lexus-а, і теж вельми недорого. Але то вже інформація неофіційна, в деклараціях навряд чи зафіксована.

Джерело: SVOBODA.FM

Ще статті по темі

Back to top button