206 округПолітика

Микитась готовий полюбити тещу, аби вона його пропіарила

Тижневик «Гарт» розмістив одразу 2 матеріали, спрямовані на формування позитивного іміджу кандидата у нродні депутати по 206 округу Максима Микитася, повідомляє ГМ «Опора»

Під публікацією про реєстрацію Максима Микитася кандидатом у народні депутати розміщено інтерв’ю його тещі – Валентини Красножен, яка є родом з Ріпкинського району.

У ній вона розкриває позитивні якості зятя та деякі моменти їх сімейного життя.

Ідентичне інтерв’ю з тещею вийшло і в агітаційному бюлетені Максима Микитася «Розбудова Чернігіщини — Порятунок Полісся! Максим Микитась». Автором обох публікацій виступив Євген Романченко.

Опорівці зауважили, що матеріали в тижневику «Гарт» не мають позначок, які свідчать про їх рекламний чи агітаційний характер. Крім того, вони не позначені жодною з рубрик, які свідчать про те, що редакція не поділяє позиції авторів публікації.

2_Mikitas (1)

Як відомо, що спостерігачі ОПОРИ провели аналіз друкованих ЗМІ Чернігівщини.

Було опрацьовано 10 друкованих видань міста Чернігів та Чернігівської області, що вийшли друком 16-18 червня 2016 року, а саме: «Деснянка», «Чернігівщина», «Світ-інфо», «Весть», «Гарт», «Вісник Ч», «7 Дней», «Дитинець», «Деснянська правда», «Наш край».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Тю я вообще думал, что это актер, а то на фотках они стояли так, как будто женщина Микитася этого впервые видит… Понятно, что за деньги, которых у столичного попой жуй, еще и не таких диферамб напоют! Честно — это когда на Фейсбуке киевляне обращаются к нам, черниговцам, с просьбой не верить скандальному застройщику и слащавым его обещаниям, а опираться в своих суждениях только на факты. По факту — Микитась в Че приехал только для того, чтобы свой бизнес строительный развернуть! На пару с Атрошенко они застроят наш прекрасный город своими бетонными коробками (((

  2. Видимо все у Микитаська плохо раз аж тещу начал подписовать под свои похабные делишки , да и с рейтингами у микитасика все плохо, на одной схеме по скупке голосов держиться

Back to top button