Політика

На Чернігівщині на виборах в ОТГ фіксують порушення

*Актуально 

В об’єднаних територіальних громадах Чернігівщини, де проходять перші вибори, представники «Нашого краю» фіксують порушення виборчого законодавства.

У Варвинській ОТГ одна з політичних сил організувала масовий підвіз виборців на дільниці. За цим фактом подано три заяви до місцевого відділу поліції з проханням відреагувати на порушення. Явка виборців в ОТГ на 12.00 становила 27,9%.

У Височанській ОТГ спостерігачі від «Нашого краю» звернули увагу на представників інших політичних партій, які у своїх списках робили помітки, відмічаючи людей, які проголосували.

У Городнянській ОТГ виборчі дільниці кілька годин працювали без світла. Наразі електропостачання відновлено. Крім того, спостерігачі фіксують підвезення виборців, організоване різними політичними силами. Також у Городні вдалося припинити спробу виносу бюлетеня з дільниці, що могло бути спробою запуску технології «карусель».

 Як повідомлялося, 24 грудня проходять перші вибори голів та депутатів рад у Городнянській, Варвинській, Височанській (Борзнянський район) та Линовицькій (Прилуцький район) ОТГ.

Партія «Наш край» висунула до рад ОТГ майже 70 кандидатів у депутати місцевих рад та заявила про підтримку самовисуванця Андрія Богдана на посаду Городнянського міського голови.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Венец всей коррупции в Украине! Отдали села на сьедение .И возложили все бремя на плечи селян

  2. Это не при С С С Р что один кандидат и все 100% должны проголосовать

Back to top button