Політика

На Чернігівщині «Наш край» іде на вибори в Козельці, Мені та Комарівці

Політична реклама

Сьогодні на Чернігівщині пройшли збори районних організацій політичної партії «Наш край», під час яких відбулося висування кандидатів у депутати об’єднаних територіальних громад – Козелецької, Комарівської (Борзнянський район) і Менської.

Про це повідомила керівник Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Ольга Чередник.

За її словами, на всеукраїнському з’їзді було прийнято рішення про участь партії у місцевих виборах у всіх ОТГ, що відбудуться 30 квітня.

«На Чернігівщині це три нові громади, і скрізь «Наш край» сформував потужні команди кандидатів у депутати, що об’єднують професійних авторитетних людей, які заслужено користуються повагою земляків», – сказала Ольга Чередник.

Вона також зазначила, що «Наш край» підтримуватиме кандидатів на посади голів об’єднаних громад, які балотуються як самовисуванці. У Мені – це кандидат на посаду міського голови Олександр Мисник (наразі голова Менської районної ради), у Козельці – кандидат на посаду селищного голови Валентин Бригинець (нинішній селищний голова), у Комарівці – кандидат на посаду сільського голови Юрій Кантур (нинішній сільський голова). «Ці кандидати вже отримували підтримку жителів громади і нині мають усі шанси на перемогу», – наголосила Ольга Чередник. Вона також додала, що на Чернігівщині «Наш край» послідовно відстоює децентралізацію, організаційно і методично допомагає створювати нові об’єднані територіальні громади. На сьогодні в регіоні працюють уже 16 ОТГ.

До речі, на виборах у грудні 2016 року в Чернігівській області «Наш край» здобув високу підтримку жителів краю. За підсумками виборів в 11 об’єднаних територіальних громадах 11 і 18 грудня політична партія «Наш край» на Чернігівщині отримала найбільше депутатських мандатів – 58 (депутатами стала третина кандидатів). Із значним відривом від конкурентів висуванець «Нашого краю» Леонід Душа очолив Батуринську міську ОТГ (із довірою виборців 78 %), Володимир Ігнатченко, якого підтримував «Наш край», став керівником Носівської міської ОТГ (за нього проголосували 53,9 % тих, хто взяв участь у перших виборах громади).

«Результати виборів в області засвідчили налаштованість наших земляків на позитивні зміни та успішний соціально-економічний розвиток. Про це свідчить впевнена перемога «Нашого краю» – партії, що підтримує розвиток об’єднаних громад. Люди висловилися за забезпечене і комфортне життя на території своїх громад. Для цього вони обрали сили і представників, які, на їхню думку, здатні вирішувати поставлені завдання», – наголосила Ольга Чередник. Депутатські фракції партії в обласній, міських і районних радах захищають реальні, а не нав’язані політиками інтереси чернігівців.

Тому високу довіру виборців якраз і засвідчив результат партії на виборах в ОТГ.

 

Прес-служба Чернігівської обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button