Політика

На Чернігівщині «Наш край» на місцевих виборах висуватиме кандидатів в усіх 14 ОТГ

*Актуально

На Чернігівщині «Наш край» на місцевих виборах, що відбудуться 29 жовтня, висуватиме кандидатів в усіх 14 об’єднаних територіальних громадах. Про це повідомив керівник виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика. Відповідне рішення схвалене на партійному з’їзді.

За його словами, партія робитиме акцент на авторитетності та професійності кандидатів, яких висуватиме на посади голів ОТГ та в депутати місцевих рад. «Для нас важливо сформувати якісний склад керівництва і рад громад, і тоді вони впевнено рухатимуться уперед», – наголосив Юрій Музика.

Він зазначив, що попередні місцеві вибори переконливо довели впливовість партії «Наш край» на Чернігівщині, і навіть більше – нині такі громади, як Кіптівська, Парафіївська, Батуринська, Носівська та інші, успішно розвиваються.

«На виборах у 2016 році і квітні цього року команда «Нашого краю» здобула перемогу. А успішна діяльність ОТГ дає нам упевненість, що у 14 новостворених ОТГ наша команда теж стане лідером», – сказав Юрій Музика.

Довідка: На Чернігівщині 30 квітня на виборах до рад Менської, Козелецької, Комарівської ОТГ «Наш край» став лідером за кількістю отриманих депутатських мандатів. За підсумками перших виборів висуванці політичної сили отримали чверть усіх можливих депутатських мандатів.

Із 19 працюючих ОТГ Чернігівщини 5 очолюють представники «Нашого краю».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button