Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

На Чернігівщині в 4 громадах «Наш край» лідирує за кількістю отриманих депутатських мандатів (Інфографіка)

На Чернігівщині в 4 громадах представники партії «Наш край» отримали 26 депутатських мандатів. Як повідомила прес-служба Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край», за результатами паралельного підрахунку голосів із дільниці, серед інших партій це – найкращий результат.

Так, у міській раді Носівської ОТГ «Наш край» матиме 15 депутатів із 26 (рівень підтримки партії на виборах становив 53,88 %). Міським головою Носівської ОТГ обрано самовисуванця Володимира Ігнатченка, якого підтримувала політична сила.

У Коропській селищній раді «Наш край» представлятимуть 5 депутатів, у Сновській міській раді – 4 депутати, в Корюківській міській раді – 2 депутати.

Оперативні дані щодо рад Михайло-Коцюбинської селищної ОТГ та Іванівської сільської ОТГ наразі відсутні.

Як повідомлялося, 18 грудня в шести новостворених об’єднаних територіальних громадах Чернігівщини пройшли перші вибори голів і депутатів рад. Зокрема, вибори відбулися у Сновській, Корюківській і Носівській міських ОТГ, Коропській і Михайло-Коцюбинській селищних ОТГ та Іванівській сільській ОТГ.

На виборах 11 грудня в п’яти новостворених громадах представники «Нашого краю» здобули 31 депутатський мандат, а висуванець партії Леонід Душа обраний міським головою Батуринської об’єднаної територіальної громади.

15591874_562976330576908_2049344201_n

Імідж

Ще статті по темі

Back to top button