Політика

На Луганщині в 114-му окрузі зафіксовано підкуп виборців Костанчуком, – Сергій Шахов

Представники кандидата в народні депутати по 114-му виборчому округу Тараса Костанчука займаються підкупом виборців.

Про це повідомив кандидат у народні депутати від партії «Наш Край» Сергій Шахов.

За його словами, відповідні факти було зафіксовано в Біловодському, Марківському та Міловському районах Луганської області.

«Під час зустрічей у місцевих будинках культури, представники кандидата Костанчука, який минулого року був технічним кандидатом у 205-му окрузі, роздавали виборцям по 200 грн. Нібито як винагороду за участь у дослідженні», – зазначив Сергій Шахов.

Окрім цього, наголосив він, представники Костанчука незаконно збирали персональні дані присутніх.

«Вони роздавали всім присутнім анкети, де просили вказати ім’я, прізвище та паспортні дані. Тобто кожному, хто отримав гроші, прямо натякнули, що його участь у виборах контролюватиметься», – повідомив кандидат у народні депутати від партії «Наш Край».

«Я звертаюсь до правоохоронних органів із вимогою перевірити факти підкупу виборців у 114-му виборчому окрузі та після їх підтвердження – притягнути винних до відповідальності», – підсумував Шахов.

gr_21.07.2015-_kostanchuk_02

Довідка

Тарас Дмитрович Костанчук народився 9 березня 1964 року в місті Алчевськ Луганської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища.

Керівник, громадське об’єднання «Археологічне патріотично-пошукове об’єднання «Дніпро-Україна», командир відділення, батальйон спеціального призначення Національної гвардії України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Ще статті по темі

Back to top button