Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

«На виборах в ОТГ Чернігівщини переможе «Наш край», – Мазурчак

На Чернігівщині дуже високий рейтинг і рівень підтримки серед громадян має партія «Наш край». На минулих місцевих виборах ця політична сила отримала феноменальний результат – люди обрали майже 2 000 депутатів різних рівнів.

У грудні в 11 об’єднаних територіальних громадах Чернігівської області відбудуться вибори голів і депутатів. І саме кандидати від «Нашого краю» є фаворитами на виборах в ОТГ.

Адже «Наш край» – гарант децентралізації в інтересах звичайних людей, а не корумпованих чиновників, запевняє співголова партії Олександр Мазурчак.

«Найкращий результат на минулих місцевих виборах «Наш край» отримав у Чернігівській області. Це велика перемога жителів області. Вони обрали майже 1 900 депутатів усіх рівнів. Ми вважаємо, що Чернігівщина – один із базових регіонів підтримки партії «Наш край». Нині «Наш край» – єдина політична сила, що послідовно підтримує децентралізацію та органи місцевого самоврядування.

В ході децентралізації дуже важливо приділяти увагу адміністративно-територіальній реформі, створенню об’єднаних громад. У нас є Кіптівська громада, яку очолює наш представник Володимир Кучма. Ми бачимо, як ефективно там проводиться робота. У Чернігівській області в грудні відбудуться вибори в 11 об’єднаних громадах. Ми впевнені, що жителі Чернігівщини підтримають «Наш край», і ці громади стануть такими ж ефективними, як і у Кіптях», – зазначає Олександр Мазурчак.

Голосуючи за «Наш край», ви обираєте успішність громади, добробут родини, здоров’я та якісне життя у своєму населеному пункті. Голос за партії аграрних баронів та корумпованих чиновників – це злидні, несправедливість і корупція.

Політична реклама

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ваш весь рейтинг і рівень зараз в раше і в Ростові. Все що можете взяти на виборах громади це купити людей. На жаль це так. Свідомо за ригівських недобитків ніхто не буде голосувати. Тільки за вкрадені у народа кошти.

Back to top button