Політика

Над чим торік працював «Наш край» на Чернігівщині?

*Актуально

На Чернігівщині «Наш край» – потужна політична сила, що має команду й ефективно працює в громадах. Про це повідомила голова обласної організації партії «Наш край» Ольга Чередник, підбиваючи підсумки роботи партійного осередку за 2017 рік.

За її словами, партія тримає лідерство за кількістю обраних депутатів рад різних рівнів.

«Ми впевнено посідаємо перше місце за кількістю обраних наших активістів за підсумками місцевих і перших виборів в ОТГ – 1 108 осіб, що становить 21,5% від загальної кількості депутатів місцевих рад Чернігівської області», – сказала Ольга Чередник. Упродовж 2017 року на перших виборах ОТГ був обраний 71 депутат місцевої ради від «Нашого краю».

Понад 30% депутатів обрано в радах Талалаївської, Менської, Височанської, Сосницької ОТГ, 27% – Семенівської міськради.

Крім того, за підтримки партії «Наш край» обрані голови Городнянської, Талалаївської, Срібнянської, Сосницької, Височанської та Комарівської громад. Зокрема, це Андрій Богдан, Юрій Величко, Олег Куделя, Андрій Портний, Любов Норикова, Юрій Кантур.

«Такий результат команда «Нашого краю» в області здобула завдяки постійній, цілеспрямованій, реальній роботі у частині розбудови самодостатніх громад», – наголосила Ольга Чередник.

Вона додала, що результати останніх виборів 29 жовтня та 24 грудня 2017 року продемонстрували негативні тенденції: опоненти використовують банальний підкуп виборців, що унеможливлює отримання справедливого результату.

«Після останніх виборів ми отримали змогу реалізовувати власну програму через обраних секретарів Семенівської та Городнянської міських рад. Це – Олексій Желтобрюх та Світлана Більська», – уточнила Ольга Чередник.

Вона також наголосила, що для реалізації будь-яких задумів необхідна злагоджена робота депутатського корпусу. На сьогодні завершується створення депутатських фракцій «Нашого краю» в усіх радах, обрані їхні керівники. Дуже важливими є постійна, системна робота фракцій, злагоджене голосування, захист поданих проектів.

Ольга Чередник зауважила, що робота партійної організації не обумовлюється лише виборами. У міжвиборчий період обласною партійною організацією «Нашого краю» проведено 40 різноманітних заходів.

Значна увага приділяється наданню допомоги українцям у зоні АТО, воїнам, які захищають цілісність нашої держави, організації роботи з дітьми, поліпшення їхнього дозвілля тощо. У багатьох громадах за підтримки «Нашого краю» реалізовуються соціальні проекти, спрямовані на популяризацію спорту та здорового способу життя. У Сосниці, Носівці – льодові майданчики, у Чернігові – футбольне поле, спортивні майданчики, низка спортивних змагань, турнірів тощо.

Значну увагу приділяють і навчанню партійних активістів. Протягом 2017 року було проведено близько 20 різного типу навчань, залучено понад 400 активістів.

«Ми маємо згуртуватися, і разом, тільки разом, працювати на благо Чернігівщини та всієї держави. В Україні не існує інших політичних сил, які краще за нас знають регіональну проблематику і здатні взяти на себе персональну відповідальність за розвиток наших сіл, міст, районів та області», – наголосила голова Чернігівської обласної організації «Наш край».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button