ПолітикаПолітика (відео)

Нардепи атакували сесію Чернігівської міської ради (Відео)

На 9 сесію міськради до Чернігова завітало чимало нардепів.

Так у сесійній залі помітили народних депутатів Івана Крулька («Батьківщина»), Олександру Кужель («Батьківщина») та Василя Омельченка (РПЛ).

На початку сесії  міськради слово попросила нардеп Олександра Кужель.

Вона вимагала від містких депутатів звернутись до Кабміну з вимогою переглянути тарифи і підтримати звернення до Генпрокуратури щодо порушень по 206 округу.

«Я дуже прошу вас поставити питання звернення до Генеральної прокуратури, щодо порушень по виборам, які зараз проходять у вашому 206 округу. Ви зараз нам хочете обрати людину (Микитась), яка руйнує Київ. Вся громадськість, місцеві громадські організації воюють з ним, тому що він захватує найкращі історичні місця Києва для забудови. І людина яка підписала таких підписних листів 30 тисяч (показує «Щоденник Агітатора»), і дає по такій сумі. Звідки у керівника державного підприємства 30 мільйонів гривень на підкуп», — сказала Олександра Кужель, народний депутат України.

А ось нардеп Віктор Голосюк (РПЛ) закликав депутатів Чернігівської міськради звернутись до керівництва держави з вимогою заморозити податок на землю та тарифи.

Фракція «Наш край» напередодні сесії зареєструвала проект звернення до силових структур щодо підкупу виборців по 206 округу.

До порядку денного депутати включили звернення «Нашого краю» та Кужель.

Ще статті по темі

Back to top button