Політика

«Наш край» отримав упевнену перемогу на виборах у Батуринській і Остерській міських ОТГ

Кандидат на Батуринського міського голову Леонід Душа та 13 кандидатів у депутати виборчого списку від політичної партії «Наш край» перемогли на перших виборах у  Батуринській ОТГ.

В Остерській міській ОТГ партія «Наш край» на виборах посіла перше місце із результатом 15,72%.

У Батурині перемога є більше, ніж переконливою: Леонід Душа отримав 78% підтримки виборців, а партія «Наш край» — 57,7% (політична сила буде представлена у Батуринській міській раді 13 депутатами із 22). За словами Леоніда Душі, перемога стала можливою завдяки ефективній роботі команди «Нашого краю». «І надалі ми будемо працювати результативно, аби втілити все заплановане», — прокоментував Батуринський міський голова.

Депутатами ради Лосинівської селищної ОТГ, де вибори проходили за мажоритарною системою, стали 4 депутати від «Нашого краю», ради сільської Мринської ОТГ – 10 депутатів від «Нашого краю». В Остерській міській ОТГ «Наш край» буде у раді представлений 5 депутатами.

Як зазначила керівник Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Ольга Чередник, на виборах партія має переконливі результати, що засвідчує – люди підтримують ті сили, які не обіцяють, а реально працюють.

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Труба землі Батуринській з «нашим краєм»

Back to top button