Політика

«Наш край» подбав про громадські організації Чернігова та підтримав молодь: огляд сесії міськради

*Позиція

У Чернігові з ініціативи «Нашого краю» виділено 200 тис. грн для громадських організацій обласного центру, які отримують фінансову допомогу із міського бюджету.

Відповідне питання порушив під час засідання координаційної ради депутат від «Нашого краю» Віктор Бистров. Його пропозицію підтримали інші колеги та внесли до порядку денного сесії питання «Про внесення змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2017 рік».

Згідно з внесеними змінами, допомогу на оплату комунальних послуг із міського бюджету отримують 9 організацій, які опікуються дітьми з особливими потребами, ветеранами, безпритульними, на суму 200 тис. грн. «Влада вкотре виділила 12 млн грн на фонтани, але про громадські організації і те, що в них не вистачає до кінця року на оплату комунальних послуг, ніхто не думає», – прокоментував Віктор Бистров.Водночас депутат міськради від «Нашого краю» під час засідання сесії міськради ініціював у рішенні про продаж об’єктів комунальної власності по вул. Мазепи, 114-А зробити уточнення, що сума продажу не може бути нижчою 3 млн грн. Адже під час продажу земельних ділянок є вимоги щодо їхньої вартості – не нижче визначеної суми.

Пропозицію Віктора Бистрова підтримали депутати Чернігівської міської ради.Також Віктор Бистров, спілкуючись із журналістами, акцентував увагу на порушенні процедурних питань, адже, приміром, роботи з будівництва сходів до театру уже виконані, проте гроші в сумі 1,6 млн грн виділено тільки цієї сесії.

«На жаль, ніхто не дослуховується до зауважень.Співпраці влади, депутатського корпусу і громадськості не відбувається», – констатував депутат Чернігівської міської ради. Фракція «Наш край» підтримала всі конструктивні рішення порядку денного чергової сесії міської ради.

Підтримала програми молодіжного кредитування на придбання житла, компенсації пільгових перевезень залізничним, електро- та автомобільним транспортом тощо.

За словами керівника фракції «Наш край» у міськраді Олександра Соколова, представники політичної сили завжди підтримують ініціативи, що створюють необхідні умови для молоді і молодих родин.

Зокрема, минулої сесії фракція «Наш край» ініціювала збільшення допомоги родинам з новонародженими, що тепер виплачуватиметься в Чернігові.За такі скандальні земельні питання, як товариство «Грім-Віра», що мають корупційні ризики, представники «Нашого краю» не голосували.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Також Віктор Бистров, спілкуючись із журналістами, акцентував увагу на порушенні процедурних питань, адже, приміром, роботи з будівництва сходів до театру уже виконані, проте гроші в сумі 1,6 млн грн виділено тільки цієї сесії. 🙂

    А ЭТО НЕ КОРРРУПЦИЯ, А НЕТ ЭТО БЛАГИЕ НАМЕРЕНИЯ ДЛЯ НАС…

Back to top button