Політика

Нинішні: узаконена ганьба на сесії і секта «промерських»

Нинішні «прозорі демократи» з Чернігівської міської ради під покровительством амбітного комбінатора-бізнесмена Владислава Атрошенка вже стовідсотково увійшли в історію регіону як найбільш корумпована і злочинна влада. Афери, які провертає мерська команда, виникають зі швидкістю світла, але, попри наявність яскравих доказів порушення закону, правоохоронні органи залишаються сліпими…

Дно совісті та порядності міської команди «демократів» остаточно «пробилося» на 24-му засіданні сесії Чернігівської міськради. Злочин року під гучною назвою «Грім-Віра» узаконений! 23 депутати проголосували «за» злочинне рішення, яке ще з січня лихоманило скандалами й обуреннями громадських активістів і учасників АТО.

Міський голова Владислав Атрошенко особисто наполягав на цьому голосуванні, і 23 депутати під цинічне диригентство мера нагло плюнули в обличчя воїнам-патріотам, віддавши земельні ділянки підставним особам.

22854823_691918054349401_1409880606_n

У цьому голосуванні кілька цікавих моментів.

По-перше, голосувати за ганебне рішення особисто наполягав міський голова, що можна розцінювати як перевищення службових повноважень.

По-друге, міська фракція партії «Наш край», яка системно не голосує за бандитські питання і з самого початку була проти афери довкола садівничого товариства «Грім-Віра» залишилася вірною своїм переконанням. Однак, секретар міськради Максим Черненок (партія «Наш край») через залежність від міського голови (очевидно, пан Черненок переживає за посаду і власний бізнес) синхронно з мерською командою проголосував «за».

По-третє, злочинне рішення також підтримали два депутати із «Демократичного Альянсу» – Ярослав Ковтун і «новенький» Сергій Кирієнко. Партія, яка позиціонує себе як незаангажована, прозора і демократична, грає під одну дудку з «коаліцією» Атрошенка? Очевидно, що так.

І за всім цим апокаліпсисом мовчки спостерігають правоохоронні органи. До речі, за фактом «Грім-Віри» відкрите кримінальне провадження, але, вочевидь, цей крок був зроблений «для галочки» і справа не зрушить з мертвої точки. Подібним чином заплутались у павутинні десятки справ, які пов’язані з міською владою.

Міська команда, контрольована міським головою Владиславом Атрошенко, поводить себе таким чином, немов втратила відчуття реальності. Немов грають у реаліті-шоу «Вкради у громади мільйони».

Реконструкція об’єктів інфраструктури без проектів і тендерів, словесні дозволи без документації «своїм» фірмам реалізовувати багатомільйонні проекти, відверте нехтування законами і здоровим глуздом – все це діагнози мерської команди.

Мільйони на «золоту» дорогу на Кордівці, грубі порушення під час реконструкції скверу «Стометрівка», «Грім-Віра», виконання робіт без тендерів і проектів (до речі, через «професіоналізм» виконавців і відсутність проектів чимало об’єктів довелося переробляти – відповідно, за додаткові кошти громади), «пшики» з підземним переходом (скандал довкола плитки і підмочена репутація гідроізоляції), космічні суми на пункт для перетримки тварин (до речі, досі не збудований).

Цей список вакханалій можна продовжити, але важливе наступне – хоч би за що бралися «демократи», всюди хочуть обікрасти чернігівців. До того ж, мабуть, спрацьовує закон про карму. А як тоді інакше пояснити постійні «провали»?! Але секта «промерських» не втрачає амбіцій і, цілком вірогідно, що на наступних сесіях розглядатимуть дедалі нові варіації «узаконеного» обкрадання містян. Тому крапки, на відміну від правоохоронців, ми не ставимо. Громада повинна знати правду про «героїв», яких делегувала у Чернігівську міську раду. Зазначимо, що ця публікація – це офіційне звернення до правоохоронних органів.

Дмитро Черненко

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Про корумповану і злочинну владу — это надо еще доказать.

    1. Очі відкритей шановний !!!! подивісться на одній сесії 121 людина, а вже на наступній 153!!! І по гугл мапі, де можна побачити нові ділянки біля стрижню, в яких зовсім відсутні ознаки городництва….

    2. Доводити мають правоохоронці,бо це кримінал. Але вони бездіють і не зважають на чисельні заяви громадян,відкриваються справи,але ніхто їх не розслідує, в тому числі і справи щодо невиконання рішень суду міською владою і це стало вже нормою. Чому ? Тому чому правоохоронні органи і самі депутати отримують хоборі,в тому числі і серед посередників, у вигляді земельних ділянок та іншої комунальної власності, яка рещервується заздалегідь для таких цілей,тому для інших громадян, в тому числі і учасникам АТО не має землі і негативні висновки управління архітектури. Докази шукайте в рішення,щодо виділення та отримання дозволів на земельні ділянки. В ви громадянин напевно з тієї компанії, теж нічого не бачите і не чуєте, вже отримали свою ділянку?

  2. децентрализация бизнеса и пресс конкурентов в действии, за то хоть что то делает, а другие только крали..но не имели такого децентрализованного бюджета города.

  3. Читаю и дивлюсь! Наш край и такой святой? Да конечно, вы же протянули Соколова маме, Ткаченко жене земельные участки%? Или я ошибся? Это я поверхностно то, что увидел! А Быстров? -хапуга, но гавкает, как псина!

Back to top button