Політика

Обласні депутати визначаються із дорожніми питаннями

*Актуально

Депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» зібралися на підсумкове засідання фракції у Батурині.

Під час зустрічі депутати на чолі з керівником фракції, головою ради Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Ольгою Чередник проаналізували свою діяльність у 2017 році, визначилися із основними завданнями, над якими працюватимуть наступного року. Зокрема, Ольга Чередник наголосила, щоб усі депутати «Нашого краю» підготували та подали пропозиції щодо ремонту доріг у своїх округах, адже наступного року на ремонт доріг в області передбачається витратити понад 400 млн грн. Також ішлося про витрачання коштів депутатського фонду, закладеному в обласному бюджеті 2018 року. Насамперед, спрямування коштів збалансовано в усі райони та міста Чернігівщини.

Депутати фракції схвалили рішення посилити діяльність в округах і бути більш активними щодо висвітлення своєї роботи, як у сесійній залі, так і в округах.

У підсумковому засіданні фракції взяли участь керівник виконкому обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика та член політради партійної облорганізації, депутат Чернігівської міської ради Віктор Бистров.

За словами Юрія Музики, фракція «Наш край» у Чернігівській облраді послідовно відстоює інтереси жителів області. Такими будуть пріоритети у діяльності депутатів і наступного року.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button