206 округПолітика

Передвиборчий викрутас: хто такий насправді Микитась

На початку травня у Чернігові з’явилися біл-борди з привітаннями від невідомої для жителів обласного центру людини Максима Микитася. Виявилося, що таким чином одіозний столичний забудовник розпочав передвиборчу агітацію по 206 округу.

До Чернігівщини Максим Микитась не має ніякого відношення. Він, очевидно, просто вирішив використати округ як своєрідний «портал» для проходження у Верховну Раду.

Максим Микитась свого часу уже встиг засвітитися у політиці – був депутатом Київської міської ради (пройшов від партії «Удар».)

Біографія: інформація для «замилення очей» і компромат

Народився Максим Микитась 13 вересня 1980 року у м. Прип’ять Чорнобильського району Київської області. У шестирічному віці він з батьками переїхав до Києва, де пішов у перший клас, а потім з відзнакою закінчив середню школу № 286.

У 2002 році з відзнакою закінчив Київський національний університет за спеціальністю «Фінанси» та здобув кваліфікацію магістра з фінансового менеджменту.

У 2014 з відзнакою закінчив ще один виш – Національну академію державного управління при Президентові України, ставши магістром управління суспільним розвитком.

Сімейний стан — одружений

Перший хліб і перші мільйони

Трудову діяльність розпочав у 2002 році на посаді економіста, але подальша участь у будівельних проектах (зведення електростанції, монтаж генератора) остаточно визначили вибір професії. Максим Микитась присвятив себе будівництву.

З червня 2010 року – президент Української державної будівельної корпорації «Укрбуд». З цією компанією пов’язано чимало земельних скандалів.

«Характерная особенность «УкрБуд» — авантюрные проекты, от которых отказываются другие компании. Компания Максима Микитася берется за строительство там, где строить нельзя… Компания вступает в долю с владельцами участков, которым они достались сомнительным, а часто противозаконным путем. Многие участки были отведены под застройку во времена Леонида Черновецкого – попытки строить на них заканчиваются скандалом, однако за время раскрутки проекта «УкрБуд» уже успевает собрать немалую сумму от доверчивых покупателей», — повідомляють «ФАКТИ. ICTV».

Максим Микитась Виховує доньку. Захоплюється спортом і музикою (грає на гітарі).

Громадська та благодійна діяльність

Під опікою Максима Микитася знаходяться декілька підрозділів бійців АТО, які забезпечуються спорядженням, автомобільною технікою, отримують допомогу з ремонтом і постачанням ПММ.

Вже кілька років він активно підтримує гравців спортивно-реабілітаційного клубу сидячого волейболу для інвалідів «СЛАВУТИЧ».

За підтримки Максима Микитася наближається до завершення будівництво недільної школи Свято-Вознесенського храму Української православної церкви в Голосіївському районі Києва.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Крепко Порошенко взялся за Черниговщину! Сначала Атрошенко, а теперь вот Микитоса какого-то пропихивает ((

  2. Вот мне интересно что этот Киевский аферист забыл в Че , пусть у себя там
    нагревается на строительвствах в запрещенных местах , а в Че не лезит со своим папиком Порохом

    1. Да уж, в Чернигове своих чуда застройщиков хватает! У каждого есть свой лоббист: у кого кто-то из чиновников, а у кого и сам мер города. Еще одной птице тесновато будет в таком небольшом городе, как Чернигов

Back to top button