Політика

Політичний «скромняга»: Микитась прогулює засідання Верховної Ради

Із 9 пленарних засідань Верховної Ради новоспечений народний депутат від Чернігівщини Максим Микитась побував лише на трьох, і то на одному з них його безпосередня присутність була необхідна.

На першому засіданні парламентарів після канікул Максим Вікторович із трибуни зачитував присягу.

Наступні відвідини засідань Верховної Ради відбулися 9 і 22 вересня.

За цей час Максим Микитась жодного разу не озвучив власні думки та пропозиції у залі засідань. Та й у законотворчій діяльності депутата поки теж повний «штиль». Можливо, такий початок політичної кар’єри нардепа Микитася лише «затишшя перед бурею»? Час покаже.

А от активну роботу над покращенням життя чернігівців Микитась відклав до наступного місяця, мовляв, спочатку треба відкрити власну громадську приймальню.

«На початку жовтня я анонсую відкриття своєї приймальні. Вже практично набраний штат. Зараз вони опрацьовують план завдання хоча б до кінця року. На початку жовтня ви бачитимете мій графік до кінця року.

Дороги, дитячі садки, зокрема соціальні проблеми, працевлаштування – у першу чергу над цим ми працюватимемо. Все це ви відчуєте вже з початку жовтня. Я вам обіцяю», – запевняє Миксим Микитась, народний депутат України.

Ще статті по темі

Back to top button