Політика

Семенівська ОТГ визначилася із кандидатурою голови та обрала депутатів

Усі виборчі дільниці Семенівської ОТГ, де сьогодні проходять перші вибори депутатів міської ради і голови громади, зачинилися рівно о 20.00.

Комісії наразі розпочали не менш відповідальний процес – підрахунок голосів. Усього в Семенівській ОТГ прийшли на вибори 51,4 % виборців, а саме 6 111 свідомих жителів територіального об’єднання.

До речі, всього в Семенівській ОТГ зареєстровано 11 889 виборців.

Нагадаємо, одна з найбільших дільниць міста Семенівка (№ 740695), що знаходиться в районному будинку культури, на півгодини пізніше розпочала свою роботу. Як пояснила нам її голова Світлана Купрєйченко, це сталося з вини комісії, яка не змогла вчасно підготуватися до дня виборів.

Утім, зачинилася ця дільниця вчасно. Загалом, вибори у Семенівській ОТГ пройшли спокійно, стверджують місцеві правоохоронці. Вони не зафіксували жодного факту, що вплинув би на результати голосування. Тож можна констатувати, що свій вибір Семенівщина вже зробила. А от який саме – стане відомо після підрахунку голосів й оголошення остаточних результатів.

Голосували семенівці за позитивні зміни в громаді – ремонт доріг, водогонів, вуличного освітлення, за якісну медицину й освіту, за достойні умови для молоді, за покращення життя в громаді загалом.

До речі, за посаду голови тут боролися три кандидати: нинішній Семенівський міський голова Олександр Бичков, голова Семенівської РДА Сергій Деденко, вчителька-пенсіонерка Людмила Салімон.

Ще статті по темі

Back to top button