Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Сновськ входить у нову епоху прогресивних змін

Для Сновщини 18 грудня може стати однією з найважливіших дат в сучасній історії краю. Саме цього числа відбудуться вибори голови і депутатів Сновської об’єднаної територіальної громади, що можуть започаткувати нову епоху життя.

Усе залежить від самих людей – або ж вони оберуть щасливе майбутнє, або ж знову залишаться киснути в багнюці «деградаційного болота», в яке людей завели аграрні барони та корумповані чиновники.

Аграрна і Радикальна партії, «БПП», «Народний фронт» і «Батьківщина» роками знущалися над народом, обкрадали населення, нещадно експлуатували людей і довели країну до тотального зубожіння. Парламентські партії вже продемонстрували свій «професіоналізм», який можна порівняти з геноцидом. І тепер ці партії знову пхаються до влади.

Але порятунок є!

Проти влади аграрних баронів і продажних чиновників виступає «Наш край». «Наш край» – гарант децентралізації в інтересах звичайних людей, а не чиновників.

На вибори до Сновської ОТГ іде команда справжніх місцевих патріотів і професіоналів своєї справи від політичної сили «Наш край», яка знає не з чуток проблеми регіону.

«Наша команда йде на вибори з метою покращити життя в Сновській громаді. Всі вже втомилися від пустих обіцянок влади, царювання аграрних баронів і корумпованих чиновників. Ми викорінимо корупційні схеми дерибану бюджету, адже виступаємо за чесний розподіл фінансів у громаді. Розкраданню бюджетних коштів настане кінець. У «Нашого краю» команда справжніх патріотів», — зазначає кандидат у депутати Сновської ОТГ Володимир Смоляк.

Команда «Нашого краю», що балотується в депутати Сновської ОТГ – це звичайні місцеві люди (керівники різних ланок, бухгалтери, вчителі, енергетики, ветеринари, медики, інженери). Вони розуміють, що треба конкретно змінювати, і головне – знають, як. А колосальне збільшення фінансування, що буде можливим завдяки децентралізації, допоможе відродити Сновщину, яку десятиліттями обкрадали чиновники й аграрні князьки.

У пріоритетах «Нашого краю» підтримка спілок і громадських організацій, які відстоюють права чорнобильців та учасників бойових дій.

«Ми також будемо допомагати нашим героям – учасникам АТО. Вони на війні ризикують життя, тому це наш святий обов’язок. Головне – перемогти корупцію, щоб чесно працювати на благо людей. Ми сподіваємося на підтримку громади і віримо в перемогу», — говорить Володимир Смоляк.

Люди заслуговують на краще життя, і тому на виборах 18 грудня мають сказати чітке «Ні» партіям, які роками знущалися над українцями.

Аграрна і Радикальна партії, «БПП», «Батьківщина» і «Народний фронт» – партії аграрних баронів і продажних чиновників. Вони йдуть на вибори, аби згорнути децентралізацію, привласнити повноваження громад, фінансові ресурси, наживатися на корупції, як це було завжди.

Ці партії проштовхують об’єднання за принципом «один район – одна громада». Вони хочуть будувати місцеві «ДНР» та «ЛНР» замість сильних громад.

Партії аграрних баронів і продажних чиновників обслуговують інтереси місцевих кланів, які контролюють доступ до влади і ресурсів.

Голосуючи за «Наш край», ви обираєте успішність громади, добробут родини, здоров’я та якісне життя у своєму населеному пункті. Голос за партії аграрних баронів і продажних чиновників – це злидні, несправедливість і корупція.

Голосуйте за партію, яка захищає інтереси звичайних людей, – партію «Наш край».

Сновська команда «Нашого краю»:

Смоляк Володимир Миколайович – перший номер у списку;

Авдєєнко Наталія Леонідівна – округ № 26;

Артюшенко Олександр Анатолійович – округ № 25;

Андрущенко Тамара Володимирівна – округ № 15;

Бондаревський Василь Степанович – округ № 20;

Василенко Роман Олександрович – округ № 13;

Владимирова Тетяна Василівна – округ № 9;

Горбатков Сергій Іванович – округ № 23;

Гордюк Володимир Григорович – округ № 5;

Деркач Валентина Вікторівна – округ № 3;

Кабацька Юлія Василівна – округ № 16;

Кислуха Тетяна Григорівна – округ № 19;

Клименко Анжеліка Юріївна – округ № 21;

Костюнін Максим Сергійович – округ № 7;

Криницький Віктор Анатолійович – округ № 2;

Кухаренко Ірина Валентинівна – округ № 24;

Лахадинов Євгеній Олександрович – округ № 1;

Малетич Марія Василівна – округ № 17;

Михалко Микола Андрійович – округ № 4;

Мусійовська Людмила Юріївна – округ № 8;

Рибальченко Леонід Іванович – округ № 11;

Самойлова Наталія Володимирівна – округ № 12;

Сидоренко Василь Васильович – округ № 14;

Смоляк Євгеній Володимирович – округ № 22;

Ткаченко Дмитро Володимирович – округ № 6;

Шевченко Анатолій Іванович – округ № 18;

Шкіра Віктор Михайлович – округ № 10.

політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button