Політика

Суд розпустив Ічнянську міську виборчу комісію

Так, постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 21.10.17 р. було достроково припинено повноваження усього складу виборчої комісії за систематичні порушення Конституції України та Закону України «Про місцеві вибори».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє чернігівський правозахисник Микола Торбєєв.

Тепер за комісією рахується ще і значний грошовий борг за несплачений судовий збір, що накопичився за всі ці судові процеси, які були покликані незаконністю дій комісії.

Неспроможність комісії утворити законні виборчі округи та провести чесні вибори створила реальний ризик зриву голосування 29 жовтня 2017 року.

Зазначимо, що передвиборчі баталії в Ічнянській ОТГ тривали довгий час. ЧЕline неодноразово повідомляв про казуїстичні витівки та колапс на виборах в Ічнянській ОТГ.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. НеНаш край добився таки того, чого так прагнув, зірвати вибори. Як дивно, у жодної партії, у громади, не було питань до роботи виборчої комісії, яка діяла виключно на основі закону, ніхто не робив заколоту, всі бажаючі могли бути присутнім на засіданнях і бачити, що там відбувається, але на жаль продажі судді зробили своє діло.

    1. 100 процентів. Якби менше втручалось ненаших країв у роботу то краще б було. А різні «правозахисники» на кшталт торбєєва хай наведуть лад у себе, а вже потім радять Ічнянцям як жити. На зарплаті у Давиденка сидить і розповідає який гарний наш край.

Back to top button