206 округПолітика

Технічні кандидати «попалились» на тиші в соцмережах

Відносно пасивну передвиборчу  кампанію проводить кандидат «УКРОПу» Ярослав Гіріч. Його сторінка у Facebook активна лише завдяки загальнопартійним зборам та постам друзів і однопартійців.

А ось сторінка офіційного кандидата від БПП Сергій Гарус взагалі мовчить. Його не піарить ні чернігівський міський голова, ні партія. По місту немає його агіток та наметів. Проте в ексклюзивному коментарі ЧEline Гарус запевнив, не буде технічним кандидатом по 206-у округу.

— Ми працюємо на результат, а результат побачимо після виборів. Є з’їзд партії, що надав мені довіру представляти БПП на виборах. Який технічний кандидат? – сказав він.

У той час як одні кандидати збирають електорат на відкритті дитячих майданчиків, носять торти до свят по держустановах та розкидаються грошима направо та наліво, інші – мовчки відписуються у соцмережах та майже не роблять ніяких заяв.

Проте справжня роль технічних кандидатів, за словами чернігівського політолога Віктора Вініченка, стане відома лише 21 червня – після оприлюднення списків ЦВК.

Ще статті по темі

Back to top button