Політика

ЦВК «благословила» Микитася: переможця виборів по 206-му зареєстрували нардепом

17 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський. Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала народного депутата України Максима Микитася, обраного на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року в ОВО № 206.

Окрім того, Комісія відмовила у задоволенні запиту на інформацію громадської організації «Чернігівська правозахисна спілка» щодо надання інформації про кількість виборців у розрізі кожного населеного пункту та територій, на які поширюються повноваження органів місцевого самоврядування Чернігівської області, оскільки ЦВК не володіє і не зобов’язана відповідно до її компетенції володіти інформацією, щодо якої зроблено запит.

До Комісії надійшло звернення Національного агентства з питань запобігання корупції щодо надання інформації про місце реєстрації, проживання та контактні номери телефонів окремих кандидатів у народні депутати України в ОВО № 206 на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

Розглянувши вказане звернення,  Комісія надала Національному агентству з питань запобігання корупції біографічні відомості про зазначених кандидатів у народні депутати України.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. О счастье-счастье. Атрошенко реально опустил весь Чернигов. Показал, что держит черниговцев за лохов. Подсунул своего подельника, жулика и вора Микитася. Заставил за него
    проголосовать. С Чернигова смеется вся Украина. Избрать парашютиста, который стартовал в Киев и больше никогда не вернется в этот город. Колхозная психология. Надеюсь любители дешевых продпакетов счастливы. Сегодняшний праздник для них, для всех остальных — это означает только очередного депутата, который будет тянуть из округа бабло((((

Back to top button