Політика

У Чернігівській облраді новий депутат: Андрієвська обіцяє працювати наполегливо і результативно

*Актуально

Фракція «Наш край» у Чернігівській облраді поповнилася депутатом, черговим за партійним списком. До її складу увійшла фінансовий директор ТОВ «Крок-Укрзалізбуд» Людмила Андрієвська, яка є кандидатом економічних наук і вже має досвід роботи в обласній раді. Нового депутата під час чергової сесії привітали колеги, керівник обласної ради вручив депутатське посвідчення.

За словами Людмили Андрієвської, вона зацікавлена в ефективній роботі на користь жителів регіону, продовжуватиме діяльність у цьому напрямі. «Багато питань потребують свого вирішення. Серед них – контроль за видобутком корисних копалин у районах Чернігівщини. Надра – наше багатство, і дозволи в жодному разі не повинні роздавати підставним фірмам», – зазначила депутат, підтримуючи створення комунального підприємства «Надра Чернігівщини». Вона зазначила, що ці питання для неї близькі та зрозумілі в професійному плані. Над ними вона працювала ще депутатом від «Нашого краю» в Прилуцькій районній раді.

Наразі Людмила Андрієвська долучилася до складу постійної комісії з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин Чернігівської обласної ради. Також вона зазначила, що має намір активно працювати на засіданнях депутатських комісій та з виборцями.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button