Політика

У Чернігові «Наш край» підтримав звернення до вищих органів влади щодо ситуації з торговельною блокадою окупованих територій

Політична реклама

Депутати фракції «Наш край» Чернігівської міськради підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо ситуації з торговельною блокадою окупованих територій.Відповідне звернення було схвалено 15 березня на позачерговій сесії Чернігівської міської ради.

У засіданні взяли участь 30 депутатів міської ради із 42-х. Депутати «Нашого краю» підтримали звернення після зустрічей із добровольцями, учасниками АТО та волонтерами. Представники фракції «Наш край» стурбовані, що багато політиків використовують ситуацію у своїх інтересах та йдуть на загострення конфлікту, що матиме негативні результати для народу.

«Вважаємо, що застосування силових сценаріїв з обох боків є неприпустимим і може призвести до непрогнозованих наслідків, якими скористаються внутрішні та зовнішні вороги України», – йдеться в тексті звернення.

Крім того, в документі озвучується заклик до виважених рішень і публічного діалогу без використання силових сценаріїв розвитку подій.

Текст звернення депутатів Чернігівської міськради буде надіслано до вищих органів влади.

Контроль за виконанням рішення покладено на секретаря Чернігівської міської ради Віктора Бистрова (представника «Нашого краю»).

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button