Політика

У Семенівці обрали секретаря міськради

*Актуально

Депутата Семенівської міськради від політичної партії «Наш край» Олексія Желтобрюха обрано секретарем міської ради. Відповідне рішення схвалено 12 грудня під час позачергової сесії міськради.

Олексій Желтобрюх подякував колегам за довіру та висловив сподівання на спільну результативну роботу задля розвитку Семенівської ОТГ і поліпшення якості життя людей. Він також наголосив, що його робота будуватиметься на принципах порядності, відкритості та прозорості. Також під час сесії депутати схвалили регламент Семенівської міської ради.

Команда «Нашого краю» в Семенівській міськраді пропонує план дій щодо поступового вирішення питань транспортного сполучення, поліпшення вуличного освітлення, водопостачання, ремонту доріг у населених пунктах Семенівської ОТГ тощо. Відповідно, представник політичної партії отримав підтримку колег.

Як відомо, під час виборів до Семенівської міської ради ОТГ, що відбулися 29 жовтня, обрано 7 депутатів від партії «Наш край». Очолював партійний список «Нашого краю» заступник директора Семенівського відділення «Приватбанку» Олексій Желтобрюх, який був депутатом Семенівської районної ради від «Нашого краю». Він має значний досвід управлінської роботи, зарекомендував себе як успішний керівник. У 2015 році балотувався до Чернігівської обласної ради від політичної партії «Наш край».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button