Політика

У Талалаївці обговорили перспективи розвитку ОТГ

*Актуально

У Талалаївці пройшли збори депутатів селищної і районної рад та активістів політичної партії «Наш край». Актив політичної сили в районі обговорив перспективи своєї діяльності в об’єднаній територіальній громаді, адже «Наш край» у селищній раді має 9 депутатів із 26.

Також під час зустрічі йшлося про питання соціально-економічного розвитку громади, можливості реалізації різних проектів, місцевих програм, спрямованих на поліпшення стану доріг, відновлення вуличного освітлення тощо та залучення коштів із Державного фонду регіонального розвитку.

24740834_706322279575645_2035707151_nЗа словами керівника виконкому Чернігівської обласної організації «Наш край» Юрія Музики, на місцевих виборах у Талалаївській ОТГ партія здобула переконливу перемогу. Головою ОТГ став Юрій Величко – самовисуванець, якого підтримував «Наш край», також у селищній раді від партії сформована найбільша фракція. Юрій Музика привітав колег з успіхом, вручив партійні та депутатські посвідчення. Він наголосив, що тепер депутатам необхідно виправдати довіру виборців і відповідально працювати над вирішенням актуальних питань розвитку Талалаївської ОТГ.

Юрій Величко запевнив, що налаштований на конструктивну співпрацю, адже на порядку денному багато питань, які потребують вирішення. Насамперед це формування виконавчих органів в ОТГ, схвалення бюджету громади на 2018 рік.

Учасником зустрічі став депутат Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Геннадій Тригубченко.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button