Політика

У центрі Ічні встановлять дитячий майданчик

*Актуально

Народний депутат України Валерій Давиденко цього року посприяв у виділенні коштів із державного бюджету для встановлення дитячого майданчика в місті Ічня на Чернігівщині. Майданчик був придбаний за 180 тис. грн.

Водночас виконком міської ради на одному з останніх засідань (міська рада цього скликання припиняє свою роботу, поступаючись уже обраній міській раді ОТГ) схвалив рішення про розташування майданчика на віддаленій і закритій території, що обмежує можливості жителів міста користування ним.

Депутати Ічнянської міської ради від партії «Наш край» виступили з ініціативою встановити майданчик у центрі міста, аби гратися там мали змогу всі діти без будь-яких обмежень. А також дорослі мали змогу займатися спортом, оскільки там передбачається встановити й спортивні знаряддя.

Пропозиції депутатів «Нашого краю» підтримали також жителі Ічні, які зібрали кілька сотень підписів. На сесії 9 листопада депутати Ічнянської міської ради скасували рішення виконкому та проголосували за встановлення дитячого майданчика в центрі міста.

«Визначити місце для монтажу дитячого майданчика, лавочок, урн для облаштування зон відпочинку та благоустрою м. Ічня Чернігівської області по вулиці Воскресінська поблизу житлового будинку № 36 (спальний район багатоповерхівок у м. Ічні)», – сказано в тексті схваленого рішення.

Як зазначив у своєму виступі керівник виконкому обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика, пропозиції однопартійців дають змогу більш ефективно використати кошти держбюджету та створити в центрі міста затишну зону відпочинку.Представники «Нашого краю» в Ічні упевнені, що ця територія стане комфортним місцем відпочинку для дітей та їхніх батьків.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button