Політика

Валентин Мельничук став Почесним громадянином Чернігівської області

* Актуально

Перший заступник голови Чернігівської обласної ради, представник політичної партії «Наш край» Валентин Мельничук удостоєний звання «Почесний громадянин Чернігівської області». Відповідне рішення схвалено під час чергової сесії обласної ради, що відбулася 7 грудня – в День місцевого самоврядування.

Під час голосування кандидатуру Валентина Мельничука підтримав 41 депутат Чернігівської обласної ради.

Як повідомлялося, Валентин Мельничук переміг за підсумками відкритого онлайн-голосування на сайті обласної ради, що тривало впродовж місяця. Всього було визначено шестеро претендентів – відомих у регіоні політичних, громадських, культурних діячів. У результаті на сайті зафіксовано понад 87 тис. голосів, 48,7 % віддано саме за Валентина Мельничука.

Довідка: Валентин Мельничук (1947 року народження) – політичний діяч і науковець. У 1990-1992 роках – чернігівський міський голова, також був представником Президента України в Чернігівській області, обирався народним депутатом України, очолював одне з великих підприємств регіону – ЗАТ «Чернігівський пиво-комбінат «Десна». У 2002-2005 роках – голова Чернігівської облдержадміністрації. У 2010-2015 роках – заступник голови Чернігівської обласної ради. Із 2015 року – перший заступник голови Чернігівської облради.

Має науковий ступінь доктора філософії в галузі ділового адміністрування. Заслужений економіст України. Нагороджений орденами «За заслуги» трьох ступенів і князя Ярослава Мудрого.

Звання «Почесний громадянин Чернігівської області» запроваджено в 2010 році. Торік звання «Почесний громадянин Чернігівської області» був удостоєний депутат облради від партії «Наш край», завідувач кафедри Національного університету фізичного виховання та спорту України, професор Григорій Данько.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Тей, що розчарувався у Владі Пороха - Яценюка:

    Так, як на сайті Облради Мельничуку Почесного громадянина дали, так і у 2019-му на 2-й термін Пороха у Президенти виберуть! Ловкость рук и никакого мошенничества)))!!! ДОВЕДУТЬ ЛЮДЕЙ ДО 3-ГО МАЙДАНУ МUДАКИ! Самим же і гірше буде

  2. А шо ж мы бляха живем так хорошо потому шо она чесная

  3. За шо мельничуку дали звание ? За то шо пивзавод продал бельгийцам или развалил область ?

Back to top button