Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Володимир Ігнатченко: В об’єднаній Носівській громаді люди житимуть краще і заможніше

Наразі в районах тільки й розмов, що про об’єднання сіл і слищ. І не дивно, адже люди знають, що в об’єднаних громадах житимуть краще і заможніше. Селяни самі господарюватимуть і вирішуватимуть нагальні питання територій, а не чекатимуть вказівок з гори, що і як робити. Також дуже важливо, хто очолить об’єднану громаду, бо від керівника теж багато чого залежатиме. Тому обираючи голову, селянам важливо не помилитися і довірити відповідальну посаду лише авторитетним дієвим та працьовитим претендентам.

На Чернігівщині у грудні пройдуть перші вибори голів в одинадцяти об’єднаних громадах. Одночасно обиратимуть депутатів місцевих рад цих об’єднаних громад.

Серед одинадцяти першопрохідців – Носівська об’єднана громада.

Намір балотуватися на голову цієї громади має чимало жителів регіону. Зокрема, авторитетна і відома на Носівщині людина – нині голова районної ради Володимир Ігнатченко. До слова, посада у нього виборна, а це означає, що місцевий люд  в нього повірив.

Сам Володимир Ігнатченко розповів, що дуже любить свій край, бо тут народився, й прожив усю свідому частину життя, звідси родом його батьки, і що переїжджати з Носівки у пошуках кращої долі нікуди не збирається. Саме такі люди не з чуток знають, як живеться в районі, які тут проблеми.  До того ж, у Володимира Ігнатченка за плечима не тільки управлінський досвід, працював у різних сферах народного господарства, навіть бізнесом займався.

Носівка – містечко маленьке, тож місцеві жителі одне про одного все знають. Про родину пана Володимира містяни відгукуються добре, кажуть, що порядна. Дружина голови райради працює в земельному відділі, син навчаться у медичному виші, а донька ходить до сьомого касу.

Рішення балотуватися на голову об’єднаної Носівської громади Володимир Ігнатченко ухвалив сам, хоча й знає, що легко не буде. Навпаки, важче й відповідальніше, ніж на посаді голови райради.

— Я розумію це, і бачу, що в громаді, яка створюється, дуже багато проблем. І роботи буде непочатий край. Але іншого прогресивного шляху, ніж об’єднання, у громад немає.  Адже на місцях буде більше залишатися коштів, які можна використати на благо території. Відремонтувати школи, дитячі садки, сільські дороги підлатати. На сьогодні однозначно хочеться зробити щось, аби людям хоч трішечки стало легше жити,- сказав голова районної ради.

На думку Ігнатченка, кошти, які з’являться в бюджеті об’єднаної громади, можна  спрямовувати на сільську інфраструктуру, вирішення проблем з опаленням бюджетних закладів, будівництво сільських водогонів тощо. А ще він обіцяє працювати над залученням в громаду різних програм, завдяки чому можна буде витратити додаткові кошти на розвиток сіл

Коли керівник розуміється на економіці – це добре. Але не менш важливо, не забувати про людські чесноти і по-доброму ставитися до оточуючих.  Володимир Ігнатченко це розуміє, а тому вже давно живе за принципом: хочеш, щоб тебе поважали, поважай інших.

Політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button