Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

За підсумками виборів в ОТГ «Наш край» на Чернігівщині отримав 59 депутатських мандатів

Політична партія «Наш край» на Чернігівщині за підсумками виборів в об’єднаних територіальних громадах, що відбулися 11 та 18 грудня, отримала 59 депутатських мандатів. Такими є офіційні підсумки виборів.

Висуванець «Нашого краю» Леонід Душа очолив Батуринську міську ОТГ, самовисуванець Володимир Ігнатченко, якого підтримував «Наш край», став керівником Носівської міської ОТГ.

Як прокоментувала результати виборів керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник, таке представництво партії у радах новостворених об’єднаних територіальних громад є достатньо переконливим.

«Результати виборів в області засвідчили налаштованість наших мешканців на позитивні зміни та успішний соціально-економічний розвиток. Про це свідчить впевнена перемога «Нашого краю» — партії, що підтримує розвиток об’єднаних громад. Люди висловилися за забезпечене і комфортне життя на території своїх громад. Для цього вони обрали сили і представників, які, на їхню думку, здатні вирішувати поставлені завдання»,— зазначила О.Чередник.

Як повідомлялося, 11 та 18 грудня відбулися перші вибори голів та депутатів рад новостворених об’єднаних територіальних громадах Чернігівщини. Зокрема, вибори пройшли у Батуринській, Сновській, Корюківській, Носівській та Остерській міських ОТГ, Лосинівській, Коропській, Михайло-Коцюбинській і Гончарівській селищних ОТГ,  Мринській та Іванівській сільських ОТГ.

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button