Політика

Звільнили заступника Атрошенка, та не того

За поданням міського голови внесли в порядок денний і питання про звільнення заступника Валерія Бондарчука.

Чотири депутати проголосували проти внесення цього питання на порядок денний.

Але зараз це питання ставиться на голосування.

Бютівці стали на захист заступника, почали тиснути на совість, мовляв, Бондарчук перебуває на лікарняному і звільнити його не можна.

Перед початком сесії ми опитали представників усіх фракцій, які пропонували вислухати звіт Бондарчука та комісії. Владислав Атрошенко зачитав усі питання, з якими Валерій Бондарчук не впорався.

«Він хороший хлопець, але це не професія і цього замало», — повідомив Владислав Атрошенко.

Мер інкримінує йому й проблеми з проведенням тендеру. Бютівці перепитують,чи є догани та дисциплінарні стягнення з заступника Бондарчука.

«За рік роботи догана була виписана лише Борису Атрощенку за те, що він відправив дітей учасників АТО за кордон на відпочинок без постільної білизни і нам довелося звертатися до голови Івано-Франківської області. Ну, а так дисциплінарні стягнення – це депремація. Я вважаю цього не можна робити».

«Самопоміч» підтримала пропозицію мера. БЮТ – проти. Та рішення прийнято. Бютівці зробили зауваження й іншим заступникам.

«Я ось заступницю Хоніч взагалі не бачила на жодній комісії. То давайте всіх зберемо і разом звільнимо десь під новий рік», — запропонувала Ірина Любухіна.

Мер розпорядився, що на наступну сесію всі заступники готують звіт.

Ще статті по темі

Back to top button