Щоденники бувалого чернігівця

Доступний ексклюзив за помірною ціною (Фото)

Придбати нині кльовий одяг чи взуття – не проблема. Проблема – придбати фірмовий і якісний одяг чи взуття недорого. Те, що пропонують фірмові маркети, часто невиправдано дорого, асортимент центрального ринку бентежить уяву навіть невибагливого модника, адже взуття з дерматину та одяг з синтетичного матеріалу навряд чи когось порадує.

Завдяки підприємливим чернігівцям у нас є можливість придбати якісні фірмові речі за прийнятними цінами. І подібних крамничок нині вдосталь. Пропонується як трохи вживані, так і стокові речі (ті, що не були продані в закордонних магазинах).

Гуляючи вуличками Чернігова, я таки знайшов потрібний, жартома кажучи, «бутик». Насправді крамничка з багатообіцяючою назвою «Одяг та взуття з Європи «Еліт» розташована в напівпідвальному приміщені. І з першого погляду здається не зовсім, а то й зовсім непривабливою. Але…

Але з перших же хвилин я знайшов те, що шукав: фірмові кросівки, льняні шорти, камуфльовані штанці, майки, реглани, модні джинси. І що важливо – все фірмове та натуральне. Нові й ексклюзивні кроси Adidas, Lotto Puma чи Nike, або ж капці від Saint Оliver, Mexx чи Levis. Ціни – це головний чинник при виборі одягу та взуття. І коливаються вони в межах від 250 грн за пару взуття і до 1000 грн. Задля справедливості: ті кроси, що тут коштують 650 грн, у фірмовому магазині вартуватимуть не менше 1 500 грн. А вашим хлопцям-футболістам припадуть до душі новенькі і модні фірмові «сороконіжки» чи бутси від Fila, Nike, Victory, Reebok чи Kipsta. А також спортивні комплекти улюблених футболістів і клубів за ціною від 150 до 350 грн.

Модниці-дівчата теж мають, на що звернути увагу, адже взуття в розмірній сітці 36, 37, 38 чимало. Шкіряне взуття від відомих брендів та ще й з етикеткою коштуватиме 560-800 грн. Хочете – вірте, хочете – ні, але взуття від ALDO, Alexander McQueen , Armani Exchange, Baldinini, Bershka, Bvlgari, Calvin Klein, CARLTON можна легко знайти в таких «бутиках».

За 15 хвилин мого перебування в «елітному бутику» сюди завітали кількадесят відвідувачів. Звісно, не всі щось купували, але активність чернігівців очевидна. Різного ґатунку аксесуарів і дрібноти тут теж чимало. Майки, панчохи, шкарпетки, футболки, паски та браслети – все з фірмовими бирками та за прийнятно ціною.

Звісно, що такий шопінг не всім до смаку, але, будьте певні: якщо ви вже туди завітаєте, з порожніми руками, швидше за все, не вийдете.

Ще статті по темі

Back to top button