Щоденники бувалого чернігівця

Новорічна пустка на Красній площі та аншлаг у «Голівуді» (Фото)

На початку нового року життя у Чернігові немов призупинилося і чернігівці засіли по домівках. Вулиці опустіли. Куди й подівся шалений потік автомобілів. На Красній площі біля головної ялинки міста малолюдно. Кілька родин розважаються на атракціонах. Малувато людей і біля кіно-культурного мистецького центру. Тут нині проходить щорічна виставка одягу.

Утім, повністю заповнена машинами паркова біля торговельно-розважального комплексу «Голівуд». Тут аншлаг. Вишикувалася величезна черга до кас «Мультиплексу».

В перші новорічні дні презентують прем’єри: мультик «Співає». Ролі в якому озвучувати українські відомі актори, зокрема, Юрій Горбунов. А ще показують «Слугу народу 2».Однак, дістатися до кінозали не так то й просто. До кас шикується чернігівці у кілька черг. Обслуговують довго. Черга майже не просувається. Така ж черга й до гардеробу. Там лише два працівники, які не встигають видавати речі. В торгівельному центрі дуже людяно. На першому поверсі концерти та розваги для малечі. Для дітлахів працюють аніматори.

Ще статті по темі

Back to top button