Щоденники бувалого чернігівця

Турнір з риболовлі Fishing Secrets Tournament зібрав аншлаг

У Чернігові на о. Лісковицьке 8 жовтня відбувся турнір Fishing Secrets Tournament з рибної ловлі спінінгом із берега.

Це вже четверті змагання, проведені адміністрацією спільноти «Секрети успішної рибалки». Турнір набрав 48 учасників із Чернігова та інших міст України. Це найбільша кількість учасників за всю історію Fishing Secrets Tournament.

Перше місце здобув Красилів Денис, друге зайняв Діденко Руслан, а третє отримав Чорний Максим.

Ми пропонуємо вам дізнатися більше за допомогою художнього тексту Віталія Віннікова «Очами фотографа»:

Коли я чую слово «турнір», у голові постають яскраві і трохи пафосні зображення з Pro Anglers League (Ліга професійних рибалок): потужні катери, дорослі бренди і безкраї водосховища.

Проте турнір, на якому я побував, був зовсім не PALовської вагової категорії. І він, напевно, загубився б посеред тисяч подібних, якби не одне «але».

Коли за роботу беруться студенти, завжди виходить щось цікаве. От і зараз, Fishing Secrets Tournament був організований двома студентами з хіміко-біологічного факультету. І те, що вони є адміністраторами 50-тисячної спільноти про риболовлю, зараз є другорядним.

Важливо те, що це для них дійсно має вагу. Хлопці вкладають у це силу-силенну зусиль, терпіння і нервів. Вони вклали в це частинку своєї душі. Саме це мене зачепило. І те, що це вже четвертий їхній турнір — дійсно круто!

А що ж робив на турнірі я? Зона А? Зона Б? Тактика, пошук, боротьба? Ні. Не цього разу.

Скоріше «фотографія та співпереживання». Чому? Тому що фотограф — це можливість бути в курсі всіх новин, більше бачити, більше спілкуватись, отримувати задоволення від своєї професії та від цікавої практики! Та все одно бути учасником. Бо коли багато часу знаходишся поруч зі спортсменами, починаєш відчувати їхні надії, сумніви, переживання. І спробуй-но залишатися байдужим, коли бачиш щасливе обличчя переможця!

Ще статті по темі

Back to top button