Суспільство

Активіст розігнав «секретну» стоянку Атрошенка

Чернігівський громадський активіст Олександр Гашпар кілька тижнів тому на своїй сторінці у Facebook опублікував відео, на якому чітко видно, як із підвального приміщення неприйнятої в експлуатацію недобудови готельно-офісного центру на розі вулиць П’ятницької та Київської виїжджає автомобіль.

Охоронець на відео також коментує, що там знаходиться платна парковка.

Недобудова належить підприємству «Ріел Ко», кінцевим бенефіціарним власником якого є чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Після цього посту стоянку швиденько закрили і «замели сліди».

Перевірка, що завітала на об’єкт через три тижні після скарги, також не знайшла порушень.

«Менеджери, які працюють на заснованих чернігівським міським головою підприємствах, – молодці, нема чого казати. Діяли оперативно: напевно, попросивши вибачення у клієнтів нелегальної автомобільної стоянки, яку «мерська» фірма «Ріел Ко» влаштувала в недобудові на розі вулиць П’ятницької та Київської, швиденько «зачистили» від машин підвал цієї будівлі, закрили ворота, які вели туди, і сховавши дзвоник, яким користувались ті самі клієнти парковки, чекали перевірки на об’єкті будівництва посадовими особами Держархбудконтролю Чернігівської міської ради. Останні ж, які прийшли на об’єкт через 3 тижні після подання мною заяви про порушення містобудівного законодавства, звісно, не знайшли порушень у вигляді експлуатації об’єкта, не прийнятого в експлуатацію, і до своєї відповіді навіть додали фотознімки порожнього підвалу і закритих воріт. Добре, що хоч не порадили звернутися до психіатра, з огляду на те, що я у своїй скарзі вказав на те, що бачив неодноразово, як звідти виїжджали автівки, які паркувались в підвалі цієї недобудови», — зазначає Олександр Гашпар.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Смотрит ли в окна рассвет голубой, Плещет ли дождик по луже рябой. Это не важно, не так это важно, Важно, чтоб кто-то был рядом с тобой. Это не важно, не так это важно, Важно, чтоб кто-то был рядом с тобой.
    В добром, но сложном ты мире живёшь, И для тебя он не будет хорош. Светлым не станет и добрым не станет, Если ты друга себе не найдёшь. Ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла Ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла
    Лишь одиноким не мил белый свет, В этом и горя, и счастья секрет. Мимо проходит, удача проходит, И одному не догнать её, нет. Мимо проходит, удача проходит, И одному не догнать её, нет.
    Солнечным утром и в дождик, и в снег Нужен хотя бы один человек, Кто понимает, тебя понимает, Тот, кто тебе не изменит вовек. Ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла Ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла Ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла Ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла ла

Back to top button