Суспільство

Американців ознайомили з експериментом у військкомісаріаті (Фото)

На базі Чернігівського обласного військового комісаріату та Козелецького районного військового комісаріату оперативного командування «Північ» триває експеримент із реформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі оперативного командування «Північ».

Фахівці відділу оборонного співробітництва посольства США в України Бен Уолл, Коді Совхілл, Тайлер Гарст ознайомились із процесом реформування військових установ.

Військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко разом із начальником відділу комплектування військовослужбовцями військової служби за контрактом Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних сил України полковником Андрієм Полонським представили введені в дію впровадження. Зокрема гостей ознайомили з перебігом впровадження процесу рекрутингу в систему комплектування Збройних сил України особовим складом, реалізацією завдань соціального та правового захисту військовозобов’язаних, резервістів, військовослужбовців, ветеранів війни та військової служби, упровадженню передового світового досвіду в діяльність територіальних центрів тощо.

Звертаючись до присутніх, військовий комісар зазначив, що введений у дію процес рекрутингу вже дає позитивні результати:

«Інструктори відділу рекрутингу користуються довірою з боку громадян, адже вони обов’язково призначаються з бойових військових частин і з досвідом ведення бойових дій», – додав полковник Олександр Криворучко.

Після зустрічі американські колеги передали до військового комісаріату виготовлену друковану рекламну продукцію військової служби за контрактом у Збройних силах України.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Позорники, лежащие под пендусами…

Back to top button