Суспільство

Армійські гостини: гуртківці відвідали чернігівських солдатів (Фото)

Напередодні Дня Соборності України для вихованців КЗ ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» педагоги влаштували військово-патріотичну екскурсію до 169-го Навчального Центру «Десна» Сухопутних військ ЗСУ.

Діти ознайомилися з військовою історією навчального центру та побували в музеї Слави.

Цікавим моментом була змога виконання практичних стрільб на навчальних тренажерах зі стрілецької зброї. Екскурсія також передбачала огляд основних зразків техніки та озброєння Збройних Сил України.

Окрім того, вихованці відвідали казарми, побачили побут солдатів строкової служби. Під час екскурсії дітям розповіли про героїв, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Ця військово-патріотична екскурсія стала черговим кроком у формуванні почуття патріотизму, любові до свого народу, виховання громадянських почуттів і свідомості.

Загалом чернігівські діти, які відвідують заняття в клубах за місцем проживання, взяли участь у комплексі заходів, присвячених відзначенню Дня Соборності України. Для кожної вікової категорії вихованців були проведені: пізнавально-виховні заняття «Моя Україна», «З Україною в серці» та «Нас єднає стяг державний», акція «Синьо-жовті», пізнавально-розважальна програма «З любов’ю до України».

Ще статті по темі

Back to top button