Суспільство

Атрошенко наїхав на «Наш край»

Мер Владислав Атрошенко зробив зауваження депутатам від партії «Наш край» після голосування за виділення коштів на притулок для тварин.

«Після вашого цього голосування урну для виборів секретаря поставимо в кабінеті у секретаря міської ради. Знаєте є обґрунтовані позиції, а є безглузді. Зараз ви б’єте під дих нинішньому секретарю (Максиму Черненку. – Ред.)», — сказав він.

Насправді історія із побудовою стерилізаційного центру у Чернігові, м’яко кажучи, дивна і триває вона вже майже рік. Офіційне повідомлення про будівництво притулку для тварин у Чернігові з’явилося 13 липня минулого року на порталі міської ради.

Стерилізаційний центр обіцяли збудувати за 4 мільйони 200 тисяч гривень і вже за кілька місяців здати об’єкт в експлуатацію. Але… не так сталося як гадалося. Фінальну дату весь час змінювали і суму витрат кілька разів збільшували.

Чергова обіцянка збудувати центр до 1 липня, очевидно, знову стане брехливою заявою, адже до цієї дати залишається вже не так і багато, а центр, м’яко кажучи, недобудований. До речі, за «містичних» обставин притулок для тварин із 4 мільйонів 200 тисяч гривень подорожчав до майже 10 мільйонів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Це з якого дива притулок для собак дорожчий за кілька десятків нормальних квартир для людей? Дерибанять бюджет за сприяння міської влади? У раді взагалі є адекватні люди? Хай депутати споруджують об’єкт за власні кошти, а не витягують гроші з продірявлених гаманців чернігівців!

Back to top button