Суспільство

Атрошенко проти «приватних царств» на березі Десни

Питання сесії «Про зміну підпорядкування дитячо-юнацьких спортивних шкіл» депутати таки розглядатимуть, хоча активісти, спортсмени і навіть деякі обранці перед основним голосуванням просили виключити його з порядку денного, пояснюючи це тим, що територія ДЮСШ, які стоять на березі Десни, стане ще більш закритою для спортсменів, пересічних чернігівців, відповідно, не буде доступу й до берега річки.

«Скажіть, будь ласка, скільки за останній рік на території цих ДЮСШ пройшло спортивних заходів серед дітей? Жодного», – стверджував один з активістів.

«Якось влітку я хотіла пройти повз територію цих спортивних баз, але вона була перекрита, мене не пропустив охоронець», – зазначила депутат Ірина Березинець.

Міський голова та очільник міського управління освіти здивувалися озвученій інформації.

«Я прошу не виключати це питання з порядку денного. Нічого страшного воно не обіцяє. Це всього на всього зміна управлінь, якому вони будуть підпорядковуватися. Більше того, скажу, що жодних приватних царств на березі Десни не буде», – зазначив Владислав Атрошенко.

До речі, комунальний позашкільний навчальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» та комунальний позашкільний навчальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» віднині будуть підпорядковані управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту. Звісно, якщо за нього проголосують.

Ще статті по темі

Back to top button