Суспільство

«Поліський оберіг» напрокат: Микитась отримав від мера фонд, який спеціалізується на скупці голосів

Благодійний фонд «Поліський оберіг», який тривалий час пов’язували із нинішнім міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком, відтепер очолює столичний забудовник Максим Микитась.

Про це ймовірний кандидат на участь у виборах до парламенту по 206 округу Чернігівщини розповів журналісту «Cheline» під час урочистого відкриття Першого Міжнародного фестивалю документального кіно «КіноДок».

«Я є головою фонду «Поліський оберіг». Мер Чернігова патріот міста, він не може розірватися на дві частини, тому він попросив мене як друга і ми почали працювати разом. Я народився в Прип’яті і для мене Полісся є рідним краєм. Коли мені це пропонував Влад я не вагався. Моя дружина з Чернігівщини – село Голубичі Ріпкинського району. Ми поспілкувалися і вирішили допомагати. Це для мене новий виклик і нові обставини, які мені дуже цікаві. Мені дуже цікаво допомагати людям», — прокоментував Максим Микитась.

Нагадаємо, з фондом «Поліський оберіг» пов’язують скупку голосів під час передвиборчої кампанії по 205 округу.

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Людям ему интересно помогать! Как же! Микитась на пару с Атрошнеко планируют в ближайшие пару лет застроить Чернигов бетонными коробками собственного производства (( Для этого Атрошенко уже начал банкротить коммунальные предприятия города!

  2. Ну а чего б не отдать .в прошлом году хорошо сработало нормально так скупило голосов , что и привело по сути к победе Атрошки , вот только теперь эти деньги выбиваються с 1000-ой накруткой у народа

Back to top button