Суспільство

Атрошенку закидають зв’язки з олiгархами (Доповнено) ЧL

Атрошенку закидають зв’язки з олiгархами. Про це йдеться в заявi, яку передали мешканці прилеглих до термiналу вулиць. Вони обурено вважають, що саме цi зв’язки не дозволяють мiському головi адекватно реагувати на скарги чернiгiвчан. Нагадаємо, Атрошенко голосував за продовження оренди землі для митного терміналу ще на 4 місяці.

Люди вимагають негайно розпочати процедуру перенесення терміналу в інше місце і обіцяють контролювати цей процес. Комітет з ліквідації передав міському голові своє звернення з підписами жителів мікрорайону. Зокрема, люди закликали владу служити громаді, а не бізнесу.

-За цей місяць, що пройшов в питанні перенесення митного терміналу принципово нічого не відбулося. Тому мета зустрічі намітити заходи по перенесенню терміналу, — Василь Куліда, голова комітету з ліквідації митного терміналу.

Під тиском громади мер Атрошенко пообіцяв негайно зустрітися з керівником фіскальної служби Романом Насіровим, аби чернігівська митниця у найкоротший термін провела конкурс щодо перенесення терміналу подалі від житла чернігівців. Для цього шукатимуть вільні земельні ділянки.

-Тільки митниця і ніхто інший може і повинна оголосити конкурс на альтернативний майданчик для побудови терміналу, — Владислав Атрошенко, міський голова Чернігова

Попри обіцянки влади у чернігівців є великі сумніви щодо перенесення терміналу. Ця справа стане лакмусовим папірцем для мера і люди вже скоро зрозуміють: чиї насправді інтереси відстоює міський голова — громади чи бізнес-ділків.

 

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. а были сомнения??? Атрошенко вообще-то конечный бенефициар этого терминала. естественно, он не хочет, чтобы его очередная дойная корова переместилась за пределы его досегаемости!

    1. конечно никто не расчитывал, что Атрошенко забудет о своих финансовых
      интересах, когда прийдет на пост мера, но спекулировать на экологии и
      здоровье жителей своего города?! это уже слишком

      1. Слишком? Вспомните КАК именно этот человек получил пост мера. Что они тут на пару с Шевцовым вытворяли…. подкупы, запугивания…. А вы про какую-то экологию! Это не самое страшное, что может «предложить» нам Атрошенко.

Back to top button