Суспільство

Батл наречених: чернігівка боротиметься за медовий місяць у Тунісі на реаліті-шоу «4 весілля»

Уже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» у новому випуску шостого сезону за медовий місяць у Тунісі змагатимуться спортсменка Анастасія з Києва з весіллям в стилі модерн, самовпевнена Наталя з Чернігова – з розкішним святом у бежево-золотих тонах, фітнес-тренер Ірина з Одеси – з королівським торжеством і науковий діяч Вікторія з Харкова – з найінтелектуальнішою програмою весілля. Повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».

Цілеспрямована Наталя та її наречений-кухар Ігор із Чернігова обрали місцем проведення свого торжества заміський ресторан міста, на літній терасі якого вирішили провести церемонію просто неба. Наталя особливу увагу приділила декору. Головними кольорами весілля стали бежевий і золотий, а окрасою – ніжні живі квіти.

Наречена зупинила свій вибір на сукні з золотим мереживним корсетом і пишною спідницею кольору айворі. Гостей розважали конкурсами, а пригощали салатами, гарячими стравами і десертами.

В рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож і прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і справити своїм святом найкраще враження. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу вибирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Ще статті по темі

Back to top button