Суспільство

Біля Гончарівського пройдуть артилерійські стрільби

У період з 29 серпня по 1 вересня на території полігону с. Гончарівське в рамках підготовки підрозділів відбудеться пересування військової техніки та бойові артилерійські стрільби.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі оперативного командування «Північ».

З метою недопущення випадків загибелі та травмування цивільних осіб внаслідок виконання вправ бойових стрільб інформуємо населення про небезпеку пов’язану із перебуванням в районі полігону. Звертаємось із проханням до населення зберігати спокій та уникати руху у напрямку полігону.

Оперативне командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України нагадує, що будь-яке несанкціоноване проникнення на територію об’єктів військових частин Міністерства  оборони України — тягне за собою відповідальність згідно з законодавством України.

Особовий склад, який залучається до несення служби у добовому наряді та варті, згідно Військових статутів має право застосовувати зброю під час несення служби.

Звертаємось до громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button