Суспільство

Борзнянщина готується до зустрічі Потягу Єднання

В рамках реалізації Указу Президента України «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» за ініціативи волонтерів та громадських діячів у жовтні цього року позачергово буде працювати 9-й Військово-Реконструкторський Потяг Єднання України «Труханівська Січ» в десяти областях України.

Про це повідомляє Борзнянська райдержадміністрація.

Сьогодні голова райдержадміністрації Віра Проскура провела засідання оргкомітету по організації та проведенню зустрічі учасників Потягу Єднання, які, згідно плану, перебуватимуть у Борзнянському районі на території Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут» з 17 по 19 жовтня 2017 року. В ході підготовки до відзначення 100-річчя бою під Крутами вони планують провести на території музею роботи щодо благоустрою території.

Члени оргкомітету обговорили основні завдання – забезпечення учасників Потягу продуктами харчування та засобами обігріву. Також голова райдержадміністрації наголосила на необхідності залучення місцевої учнівської молоді до участі в патріотичній акції, яку проводять волонтери та активісти «Труханівської Січі».

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення та дано протокольні доручення.

Ще статті по темі

Back to top button