Суспільство

Боєць добровольчого батальйону презентував книгу (Фото)

У читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка відбулася презентація книги бійця добровольчого батальйону Петра Билини «Війна кличе. Стань переможцем! Нотатки на полях російсько-української війни». Захід присвячений Дню вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічненню памʼяті Небесної Сотні.

Вшанувати Героїв Небесної Сотні завітали бійці та офіцери оперативного командування «Північ», працівники служби України у справах ветеранів війни та АТО в Чернігівській області, воїни-афганці, учні Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді, бібліотекарі, працівники освіти, ЗМІ та громадськість міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорна книга 2017 року: список загиблих чернігівських атовців

Присутні переглянули фільм «Небесна Сотня. На сторожі Гідності» та вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні.

Автор книги Петро Билина розповів про бойові будні солдат у зоні АТО, учасником яких він був протягом 2014-2015 рр. «Війна кличе…» – це щоденникові записи побаченого та почутого, документ гіркої й болючої правди. Книга, безсумнівно, стане одним із джерел для дослідників історії російсько-української війни, що триває нині.

Ще статті по темі

Back to top button