Суспільство

Бути чи не бути: 8 березня вирішили залишити

Багато українців, а особливо жінки, задаються питанням – чи буде вихідний 8 березня 2017 в Україні? Адже в зв’язку з декомунізацією радянських свят, в цьому році говорили про скасування в Україні вихідного в цей день. Ми поспішаємо повідомити – свято 8 березня 2017 в Україні відбудеться.

На жаль чи на щастя, вихідним на 8 березня 2017 буде всього лише один день – середа. А ось 9 березня 2017, який у Верховній Раді планувався, як свято Шевченківський день, приурочений до дня народження Тараса Григоровича Шевченка, вихідний поки що не запланований. Адже законопроект “Про державні та інші свята, пам’ятні дати і скорботні дні” ще не прийнятий Верховною Радою.

Можливо, що перераховані вище зміни про свято 8 березня і Шевченківський день чекатимуть українців вже в наступному році, а може бути навіть в цьому. Але директор Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович написав у соціальній мережі наступне:

1082

Судячи з усього, швидше за все святкування 8 березня в Україні все ж скасують згодом.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. vse ponimajut, 4to 8 marta bydet,a predlajut otmenitj vuxodnoi, 4to ja podderwivaju, tk i v Norvegii etot denj javljaetsa pabo4im, no komy-to o4enj vugodno podnimatj ety temy.

  2. Отменяйте к чертям этот долбаный праздник. Он создает социальную напряженность в обществе. Отменив выходной — пропадет и сам праздник, будут его праздновать как когда-то 23-го февраля (то есть никак, выходного на него небыло)

  3. Ваня, 23февраля всегда праздновали и праздновать будут, хоть даже и не выходной. А вот выходной на 8 марта — это дань уважения нашим матерям, женам, сестрам, любимым и всем женщинам в нашей жизни. И только пида… р … сы могут отменить выходной в этот день. Так что Ваня наблюдай за действиями нашей пид… ской власти, и радуйся что ваши пока при власти, но пока скоро кончится. Побежишь тогда опку утину подставлять, авось петушком и поживешь ещё немного

Back to top button