Суспільство

Бути чи не бути карантину – вирішувати вчителям

Сьогодні, 20 лютого, відбулося чергове засідання міського оперативного штабу для координації дій щодо запобігання поширенню захворювань на грип і ГРВІ.

Начальник управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради Владислав Кухар прокоментував рішення, яке було прийняте на нараді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, що буде з карантином у школах Чернігов

За його словами, закривати всі школи Чернігова на карантин немає потреби, оскільки епідемічний поріг у Чернігові не перевищений. Захворюваність знаходиться на тому самому рівні, як і до оголошення карантину.

Тому Управління освіти міської ради прийняло рішення рекомендувати керівникам навчальних закладів, відповідно до норм нового Закону України «Про освіту», визначатися в питанні оголошення карантину в кожній школі індивідуально, зважаючи на захворюваність і особливості навчального процесу.

«На директорів кожної із шкіл було покладено обов’язок самостійно визначати необхідність закриття навчальних закладів, зважаючи на ситуацію за кількістю хворих дітей», – наголосив Владислав Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Таємниці» на Магістрацькій: прес-служба Атрошенка «зажала» інформацію

Моніторинг захворюваності на грип у Чернігові проводитимуть і надалі. Очікується, що ще раз оперативний штаб збереться у п’ятницю, 23 лютого.

Джерело: Високий Вал

Ще статті по темі

Back to top button