Суспільство

Чекайте, статисти йдуть до вас

Із 6 листопада 2017 р. в усіх регіонах країни розпочинається відбір домогосподарств для участі в обстеженні умов їхнього життя впродовж 2018 року. У Чернігівській області для проведення цього обстеження залучаються 370 домогосподарств, адреси яких визначаються шляхом випадкового відбору.

Про це ЧЕline повідомили в ГУ статистики у Чернігівській області.

Метою проведення обстеження умов життя домогосподарств є отримання даних щодо соціодемографічних характеристик, умов життя, структури фактичних витрат, ресурсів тощо.

Органи державної статистики запрошують населення до співробітництва і запевняють, що вся інформація, отримана від будь-якої родини, матиме суто конфіденційний характер і використовуватиметься лише у зведеному вигляді зі статистичною метою. Конфіденційність наданої населенню інформації гарантується законами України «Про державну статистику», «Про інформацію» та «Про захист персональних даних».

Тому якщо в листопаді до вашої родини завітає фахівець з інтерв’ювання (який зобов’язаний пред’явити посвідчення працівника Головного управління статистики у Чернігівській області), просимо долучитися до обстеження.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button