Суспільство

«ЧЕline» поїхав в гості до Шустера

Новий сезон сьогодні, 23 вересня, розпочинає команда першого неолігархічного каналу Савіка Шустера «3s.tv». Вже о 20.30 розпочнеться повноформатний прямий ефір.

Ведучий і модератор – Савік Шустер. Участь в ефірі також візьмуть журналісти «ЧЕline».

14458952_528571340684074_1882999252_n

Тема сьогоднішнього ефіру – свобода слова в Україні, тиск на журналістів і, звичайно ж, останні політичні події в нашій державі та світі.

Прямий ефір можна подивитися онлайн на нашому порталі та на сайті «3s.tv».

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Просте питання — чому в Чернігові неможна організувати на базі Cheline не просто подібну програму, а навіть кращу? Хіба для цього потрібне щось ще, окрім того, що в Cheline є? Масштаби можуть бути менші, але хіба вони головні? Приміром, Остап Дроздов на ZIKу працює в дуже скромній студії. І що? До нього приїздять поважні гості з усієї України.
    Звісно, в Чернігові вже багато хто намагався започаткувати щось успішне, але рівня ініціаторів завжди виявлялося недостатньо, щоб піднятися вище звичайної банальності. Але ж потенціал колективу Cheline виходить за межі типової посередності!

    Я в очікуванні!

    1. Дякуємо Вам за активність! І Ви цілком праві! На «Cheline» уже повним ходом ідуть підготовчі роботи з цього приводу. Буде обов’язково подібна передача у нас. Ми тільки бачимо все дещо по-іншому, але однозначно – все буде. І Вас також будемо запрошувати у студію – трошки терпіння і все буде! Ми надамо платформу кожному, хто захоче розповісти правду!

Back to top button