Суспільство

Через вимкнення світла в будинку вибухнула система опалення

Минулої ночі в районі Півців сталася аварія електромереж, що знеструмила кількасот будинків. Вона стала третьою за останній місяць. Її досі намагаються ліквідувати аварійні бригади «Чернігівобленерго».

Як повідомили ЧЕline мешканці садівничого товариства «Заріччя», де постійно проживає багато сімей з дітьми, через вимкнення світла в одному з будинків вибухнула система опалення. Зупинився циркуляційний насос, перегрівся котел – і труби просто розірвало. На щастя обійшлося без руйнування оселі. Та власникам доведеться тепер витрачати чималі гроші на її відновлення.

Мешканці ж Півців скаржаться, що подорожчання електроенергії ніяк не позначилося на якості послуг. Навпаки, аварії стаються частіше, а їх ліквідація займає більше доби.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. дерут с людей барыги по сто шкур, а мы молча, опустив головы миримся с этим. На те вам газ по космическим ценам, нате свет по две, сделают и больше. А мы ? Ну и ладно, а что сделать … Никогда не будем жить мы лучше, пока будем кланяться этим уродам

  2. из-за скачков напряжения у людей летит бытовая техника. Доказать что то нереально. В обленерго обнаглевшие рожи никого слушать не хотят. Во всем людей винят. А сами только праздники себе за наши деньги устраивают. Допразднуетесь с…ки

Back to top button