Суспільство

Чергова ротація: з Маріуполя повернулись чернігівські спецпризначенці (Фото)

Після виконання бойових завдань в зоні АТО повернулася додому рота поліції спеціального призначення «Чернігів».

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Зранку 28 січня автобус з бійцями роти поліції спеціального призначення «Чернігів» прибув до рідного міста. В зоні відповідальності спецпризначенціпатрулювали місто, охороняли стратегічні об’єкти, які підтримують життєзабезпечення Маріуполя.

На майданчику біля будівлі ГУНП в Чернігівській області спецпризначенцівзустрічали керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, родичі та колеги.

Старший ротаційної групи старший лейтенант поліції Віктор Тріщук доповів заступнику начальника ГУНП в Чернігівській області підполковнику поліції Дмитру Лосю про виконання бійцями поставлених завдань та благополучне повернення додому. Керівник привітав бійців з поверненням, подякував за сумлінне несення служби та побажав добре відпочити в родинному колі.

Зустріч продовжилася приємним моментом — за самовіддане служіння українському народові Дмитро Лось вручив подяки Президента України двом поліцейським – капітану поліції Ігорю Авдієнку та старшому лейтенанту поліції Віктору Тріщуку.

Після завершення всіх офіційних заходів бійці вирушили здавати зброю та амуніцію. Наразі на спецпризначенців чекає заслужений відпочинок, щоб відновити сили та знову приступити до виконання своїх обов’язків.

Ще статті по темі

Back to top button